Winkelmand

Borrelplank online bestellen

Wil jij een borrelplank online bestellen voor een vrijmibo met collega’s, een gezellig avondje thuis met vrienden, samen op de bank of lekker in de tuin? Wat jouw favoriete borrelmoment ook is, wij hebben de ideale borrelbox voor jou! Je kunt heel gemakkelijk een borrelplank online bestellen bij Food & Wood. Hier doen we aan borrelen in stijl en het is wat ons betreft borreltijd wanneer jij er zin in hebt.

Daarom kun je onze borrelboxen gedurende de hele week alvast bestellen, zodat jij altijd een verse en complete borrelbox in huis hebt vlak voor het weekend.

Uit welke borrelboxen kan ik kiezen?

Ons aanbod borrelboxen is afgestemd op verschillende gelegenheden en thema’s. Ga jij lekker thuis borrelen met familie of vrienden, dan is de keuze voor jou zeer ruim om een borrelplank online te bestellen. Daarbij wisselt ons borrelmenu ook nog eens maandelijks en kun je jezelf blijven verrassen met een nieuwe samenstelling op de plank.

Je kunt onze borrelboxen ook ideaal serveren als uitgebreide borrelplank om met z’n allen heerlijk van te dineren! Leuk voor als er iets te vieren is en zeker even wat anders dan ‘normaal’ eten bestellen en laten thuisbezorgen.

Borrelplank online bestellen

Een plank voor elke gelegenheid

Er komen steeds wisselende (thema)boxen voorbij, zoals een overheerlijke Italiaans geïnspireerde antipasti borrelplank om online te bestellen, een Mexicaanse borrelbox inclusief biertjes en een box vol lekkers vanuit de Oosterse keuken. Meer zin in iets zoets? Dan is onze high tea box iets voor jou!

Wij leveren alle ingrediënten en unieke borrelhapjes en jij zet wat moois en onwijs lekkers op tafel!

Pamela – Founder Food and Wood

Let op: het assortiment wisselt dus steeds. Staat een box niet meer op de website, dan is deze hoogstwaarschijnlijk uit het assortiment. Hier vind je altijd het huidige assortiment.

Hoe kan ik online een borrelbox bestellen?

Je kunt de borrelboxen 24 uur per dag bestellen via onze website. Je kunt dus altijd een borrelplank online bestellen bij ons wanneer jou dat uitkomt. Jouw bestelling wordt vervolgens door een pakketbezorger op donderdag- of vrijdagavond bezorgd tussen 18.00 – 22.00 uur. Je kiest zelf je bezorgdatum. Elke bestelling wordt zorgvuldig op de dag van bezorging ’s ochtends vers ingepakt.

Bekijk hier ons huidige aanbod borrelboxen en vergeet ook de extra’s en onze zorgvuldig geselecteerde wijnen & bieren niet te bekijken.

Dat is pas genieten…

Het leven draait om genieten. En goed eten, dat is pas genieten… Neem daar een lekker wijntje bij, stel je een heerlijk avondzonnetje voor en je avond kan niet meer stuk, toch?! En ach, ook al regent het buiten pijpenstelen… Like mentionned before: goed eten maakt alles goed. Om te genieten van heerlijk uitgebreid borrelen heb je niets anders nodig dan een heerlijke borrelbox, mooie wijn en goed gezelschap. Met wie ga jij binnenkort lekker borrelen?