Vegan borrelplank

De borrelplanken die wij aanleveren zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren en delicatessen zoals ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en eenvoudig via foodandwood.nl te bestellen!

De lekkerste Vegan borrelplank van Nederland?

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelplanken bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelplanken jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Genieten van je Vegan borrelplank

Wil jij borrelen met de lekkerste borrelplanken? borrelplanken zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, één en al variatie en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. Ben jij van plan binnenkort een fijne borrelplank te serveren? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de vele opties waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je om de lekkerste borrelbites voor je plank in huis te halen!
Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelplank. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelplanken luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelplank. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelplank? Koop dan direct jouw favoriete borrelplank in onze shop. Natuurlijk ook zeer handig om als aardigheid te geven of te gebruiken voor feestjes

Wanneer ga jij borrelen?

Wil jij graag thuis lekker genieten met borrelplanken zoals op een restaurant waardige borrelplank? Vergeet zelf uren voorbereiden in de keuken voor een veelzijdige plank. We hebben het je makkelijk gemaakt. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Ontdek onze boxen in de webshop.

Geef een borrelbox cadeau : kies voor een Vegan borrelplank

Wij houden van borrelplanken. Daarom bieden wij om de zoveel tijd een nieuw assortiment borrelplanken in de webshop. Onze borrelboxen zijn ook nog eens ideaal om als cadeau te geven! Voeg een persoonlijke boodschap bij je bestelling en jouw cadeau is klaar om bezorgd te worden! Onze borrelboxen bevatten in tegenstelling tot veel andere aanbieders heerlijk verse producten. Kies je voor een borrelbox met verse ingrediënten, dan is het wel zo handig dat er iemand thuis is op het moment van bezorging om de inhoud in de koelkast te zetten.

Begin jij het weekend graag met een fijne borrelplank? Laat dan jouw borrelplank op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze borrelplanken met verse producten tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Zo kun je jouw borrelplank op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelplank bestellen

Heb jij zin om direct borrelplanken te bestellen? Dan kun je ervoor kiezen om lekker borrelplanken voor thuis bij ons te bestellen. Bekijk hier ons complete assortiment borrelboxen.