Borrelhapjes bestellen in Oosterhout

Wat is borrelen zonder borrelhapjes? Borrelhapjes komen in vele soorten en maten: ze gaan van kaas tot bittergarnituur en dips, brood en snackgroenten tot vers fruit en tapas. Kortom, vele smaken om op de borrelplank te combineren. {Ga jij binnenkort een borrelplank serveren? Geniet van gevarieerd borrelen met de oneindige opties in borrelhapjes op je plank. Wij helpen je om de lekkerste borrelhapjesvoor je plank in huis te halen!

Zin om te bestellen? Ontdek direct ons assortiment borrelhapjes voor thuis in Oosterhout.

Olijven, kaasjes en meer

We kunnen in grote lijnen de volgende soorten borrelhapjes per categorie onderscheiden:
– Toastjes, crackers, blini’s met dips
– Noten en chips
– Spiesjes
– Bladerdeeghapjes
– Olijven en andere tapas
– Warme borrelbites van vlees, vis of kip
– Vegetarische borrelhapjes
– Snackgroenten
– Vers en gedroogd fruit
– Vleeswaren
– Kaasjes met compotes/dips
– Chocolade en andere zoetigheden

Per soort zijn er natuurlijk tal van soorten borrelhapjes in te vullen. Heel veel soorten eten kunnen als borrelhapje genuttigd worden. Ook complete gerechten kunnen in de vorm van een borrelhapje aan een borrelplank toegevoegd worden. Denk aan salades zoals de caprese, loempia\’s, kipsaté, tortilla\’s, belegde broodjes/toast en vleesballetjes.

Hoe maak ik een borrelplank?

Zorg dat je borrelplank altijd beschikt over hapjes uit de verschillende categorieën borrelhapjes. Op deze manier ontstaat er een borrelplank waar iedereen lekker van kan genieten. Je kunt de focus leggen op een aantal borrelcategorieën of je aan een thema vasthouden. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

– Vegetarisch;
– Een snackplank vol warme borrelbites;
– Lekker gezond met veel groenten;
– Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters;
– Veel vlees (charcuterie);
– Veel ingrediënten uit de zee (visplank);
– Een kaasplankje vol kaas en compotes;
– Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers;
– Een dessertplank vol zoetigheden en fruit;
– Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw;

Daarnaast hoeven borrelhapjes niet per se kant-en-klaar op de borrelplank te komen. Laat je gasten bijvoorbeeld juist lekker zelf uitvogelen wat ze allemaal kunnen doen met de vele ingrediënten op de borrelplank. Leg bijvoorbeeld allerlei losse ingrediënten en smeersels op de borrelplank met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken ontdekken en combineren. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combi’s jullie stuiten!

In Oosterhout genieten van borrelhapjes

Wil jij graag thuis proeven van luxe borrelhapjes? Die bestel je tegenwoordig gewoon online. Scheelt jou weer uren in de keuken voorbereiden. Zo kun je bij ons diverse complete borrelboxen bestellen, waar van alles wat in zit. Bekijk direct ons assortiment borrelboxen. Direct te bestellen in Oosterhout.

Van cadeau tot catering

Wij zijn dol op borrelhapjes. Daarom bieden wij om de zoveel tijd een nieuw assortiment borrelhapjes in de webshop. Die borrelboxen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die gek is op borrelen. Zet een leuk, persoonlijk bericht in de notities en wij zorgen dat jouw cadeau bezorgd wordt! Voor een borrelpakket vol heerlijke, verse producten zit je bij ons helemaal goed! Aangezien wij met verse producten werken, is het belangrijk dat je bij ontvangst van het pakket de inhoud direct in de koelkast zet.

Ben jij een groot borrelfan en pak je graag groots uit? Dan is borrelhapjes catering wellicht wat voor jou. Je kunt bij ons terecht voor borrelplanken catering op maat en voor onze speciale grazing table catering. Bekijk hier wat een grazing table is.

Borrelhapjes thuisbezorgd in Oosterhout

Heb jij inmiddels wel trek gekregen in een fijne borrelplank? Laat het direct bezorgen in Oosterhout. Dan kun je bij ons direct je borrelhapjes bestellen voor het weekend. Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen.

Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgdag. Graag na ontvangst van je pakket direct uitpakken en de inhoud in de koelkast zetten. Je kunt alle borrelboxen tot 4 dagen na verzending consumeren.