Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in in Nederland? Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

wijnproeverij maken wij mogelijk in heel Nederland

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in in Nederland alsook de complete catering op locatie zijn door ons te realiseren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete opgemaakte borrelplank in in Nederland te laten bezorgen.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of uniek buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker  wijnproeverij in Nederland

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond, bestel meteen en laat de borrelplank brengen in in Nederland. Dat is overheerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor wijnproeverij

Onze borrelplanken zijn goed voor een avond lang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.