Winkelmand

Borrelplank bestellen in Amsterdam

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een verrassend en uniek borrelmenu? Laat een borrelplank bezorgen in Amsterdam. Perfect voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij Food and Wood kun je terecht voor diverse lekkere borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Amsterdam. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Wat kan ik bestellen?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken leveren. Heb jij trek in een volle borrelplank met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan voor één van de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten. Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met same day delivery.

borrelplank bestellen in Amsterdam

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande verzendopties voor een borrelplank bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Pak de doos uit na ontvangst en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Heb je interesse in een borrelplateau of borrelplank catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Amsterdam en de rest van Nederland. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Amsterdam laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten samenstellen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelen in eigen huis

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Amsterdam. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Borrelplank op maat

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Amsterdam? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplanken of een volledige grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox cadeau doen? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.