Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in in Nederland? Uitermate geschikt voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelpakketten en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelpakketten die je direct kunt serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketten bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelpakket op maat is altijd mogelijk.

Borrelpakket bestellen maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in in Nederland en de rest van het land. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete kant-en-klare borrelpakket in in Nederland te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  Borrelpakket bestellen in Nederland

Borrel jij ook steeds vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Laat borrelpakketten bezorgen in in Nederland voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor Borrelpakket bestellen

Onze borrelpakketten zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.