Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelpakket bestellen in Amsterdam

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelpakket bezorgen in Amsterdam. Perfect voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Amsterdam. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

WIj bezorgen diverse borrelplateaus om thuis van te genieten. Ben jij dol op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk geleverde luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Amsterdam

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na levering kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Wij komen de borrelpakket volledig opgemaakt bezorgen op de gewenste avond. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Heb je interesse in een borrelplateau of borrelpakket catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Amsterdam en de rest van Nederland. Laat een geweldig opgemaakte borrelpakket in Amsterdam bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig samen borrelen in Amsterdam

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Zo heb je heerlijke hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat borrelpakketen bezorgen in Amsterdam voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is zalig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Borrelpakket op maat

Wil jij gezellig borrelen en een unieke borrelpakket laten bezorgen in Amsterdam? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelpakketen of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.