Winkelmand

Borrelhapjes bestellen in Amsterdam

Wil jij borrelen met de lekkerste borrelhapjes? Borrelhapjes zijn een breed begrip, want ze gaan van warme bittergarnituur tot groentesnacks en van kaas tot vers fruit en tapas. Kortom, één en al variatie en dat is precies wat je wilt op een borrelplank. {Ben jij van plan binnenkort een grote borrelplank te serveren? Ontdek de vele mogelijkheden van borrelen en geniet van de variatie waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je de lekkerste borrelhapjes op tafel zetten! Je luxe borrelhapjes lekker bestellen? Bekijk hier ons assortiment borrelboxen voor thuis in Amsterdam.

Van toast tot kaas

Over het algemeen zijn de volgende soorten borrelhapjes te onderscheiden: – Toastjes, crackers, blini’s met dips – Noten en chips – Spiesjes – Bladerdeeghapjes – Olijven en andere tapas – Warme borrelbites van vlees, vis of kip – Vegetarische borrelhapjes – Snackgroenten – Vers en gedroogd fruit – Vleeswaren – Kaasjes met compotes/dips – Chocolade en andere zoetigheden Dit zijn echter de \’hoofdcategorieën\’, waarbinnen vele soorten hapjes voor de borrel vallen. Veel spijs kan als borrelhapje worden geserveerd. Grotere gerechten kunnen met een beetje creativiteit ook goed als borrelhapje genuttigd worden. Denk aan warme (mini) warme frituursnacks, pasta\’s, salades zoals de caprese, mini kipsaté, belegde kleine broodjes of toast, tortilla\’s en nog heel veel meer.

Een gevarieerde borrelplank

Zorg altijd dat je lekker veel variatie op de plank hebt liggen. Op deze manier ontstaat er een borrelplank waar iedereen lekker van kan smullen. Wellicht vind jij het ook leuk om je aan een bepaald thema of een stijl te houden qua borrelhapjes. Een aantal ideeën op een rij: – Vegetarisch; – Een snackplank vol warme borrelbites; – Lekker gezond met veel groenten; – Een bepaalde keuken leidend laten zijn, zoals Frans, Hollands, Italiaans of Oosters; – Veel vlees (charcuterie); – Veel ingrediënten uit de zee (visplank); – Een kaasplankje vol kaas en compotes; – Diverse belegde bruschetta en toastjes/crackers; – Een dessertplank vol zoetigheden en fruit; – Een thema, zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag (inclusief taart), Oud & Nieuw; Borrelhapjes hoeven tot slot echt niet altijd ready-to-eat op de plank te liggen. Hoe leuk is het juist om je gasten een beetje te vermaken door ze zelf creatief bezig te laten gaan met allerlei lekkers op de borrelplank? Zo kun je gemakkelijk allerlei losse ingrediënten op de plank leggen met wat prikkertjes. Laat iedereen zo zelf lekker smaken combineren en ontdekken. Wie weet op wat voor gekke maar heerlijke combinaties jullie stuiten!

Luxe borrelhapjes voor thuis in Amsterdam

Wil jij thuis genieten van lekkere, kwalitatieve hapjes? Dan hoef je niet te zwoegen in de keuken als je daar even geen trek in hebt. De lekkerste borrelhapjes bestel je tegenwoordig gewoon online. Wil jij namelijk van alles wel wat? Dan kun je bij ons terecht voor complete borrelboxen. Ondek het assortiment in de webshop. Direct te bestellen in Amsterdam.

Van cadeau tot catering

Borrelhapjes zijn onze passie. Daarom kun je een steeds wisselend aanbod borrelhapjes bestellen in onze webshop. Die borrelboxen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die gek is op borrelen. Plaats een persoonlijke boodschap bij je bestelling en je hebt een top borrelcadeau! Er is een ruime keuze uit borrelboxen met heerlijke, verse ingrediënten en zorgvuldig gekozen borrelproducten. Het is wel belangrijk dat iemand het pakket kan aannemen en de inhoud in de koelkast zet. Houd jij van een ruime variatie op de borrelplank qua borrelhapjes? Dan zou je in plaats van zelf ploeteren in de keuken, borrelhapjes catering kunnen overwegen. Zo bieden wij o.a. borrelhapjes catering in heel Gelderland en maken we met plezier grazing tables klaar op locatie. Ontdek gauw wat een grazing table is.

Borrelhapjes kopen in Amsterdam

Heb jij inmiddels wel trek gekregen in een fijne borrelplank? Laat het direct bezorgen in Amsterdam. Dan kun je er ook voor kiezen om borrelhapjes te bestellen. Bekijk hier ons huidige aanbod diverse borrelboxen. Bestellen kan de hele week en je kiest zelf de donderdag- of vrijdagavond als bezorgdag. Zet alle versproducten na ontvangst van het pakket z.s.m. in de koelkast. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending vers nuttigen.