Een borrelbox versturen

Een borrelbox versturen is de perfecte manier om met vrienden of familie van een heerlijk en gezond drankje te genieten. Bij Food and Wood hebben we een ruime keuze aan verschillende borrelboxen die rechtstreeks naar een willekeurig adres of adressen in Nederland verstuurd kunnen worden. Nog niet klaar om te bestellen en liever je eigen borrelbox samenstellen? Op ons blog vind je veel borrelbox inspiratie, maar ook recepten voor op de borrelbox en andere borrelbox ideeën. Op die manier kun jij de perfecte borrelbox maken!

Toch liever een borrelbox laten versturen?

Toch liever een complete inhoud van een borrelbox bestellen? Geen probleem! Wij leveren graag in heel Nederland. Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke Italiaanse lekkernijen. Je kunt kiezen uit een gekoelde, veganistische of vegetarische borrelbox, maar we hebben ook een biologische borrelbox en een zwangerschaps-borrelbox in ons assortiment. En natuurlijk zitten er altijd snacks in onze borrelboxen, zodat je nooit honger zult lijden!

Borrelbox met wijn versturen

Borrelboxen vesturen met wijn zijn ook verkrijgbaar. Voor het complete overzicht van al onze borrelboxen kun je een kijkje nemen op onze website. Hier vind je ook meer informatie over het versturen van een borrelbox als geschenk.

Borrelbox als cadeau geven

Borrelbox versturen als cadeau en maak iemand heel gelukkig! We leveren in heel Nederland. Bij ons kun je een hapjesplank versturen met wijn , een veganistische borrelbox, een vegetarische borrelbox, een biologische borrelbox of een zwangerschapsborrelbox. En er zitten altijd snacks in onze borrelboxen!

Voordeel van een borrelbox als cadeau:

-Een borrelbox is een heerlijk en gezond geschenk

-De borrelboxen van Food and Wood kunnen in heel Nederland bezorgd worden

-Je kunt kiezen uit verschillende borrelboxen, zoals een gekoelde, veganistische of vegetarische borrelbox. We hebben ook een biologische borrelbox en een zwangerschapsborrelbox in ons assortiment

-Er zijn altijd snacks inbegrepen inin onze borrelboxen

-Een borrelbox is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid!

Welke vleeswaren zitten er in een borrelbox?

Wat voor wijnen kun je kiezen in een borrelbox?

Borrelboxen op maat versturen met jouw huisstijl en logo zijn ook mogelijk!

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte borrelbox!

Gangbare inhoud van een borrelbox:

De opmaak van jouw hapjesplank kan variëren, maar het volgende is een algemene leidraad:

Als je een lekker en gezond cadeau zoekt voor elke gelegenheid, dan is een borrelbox van Food and Wood de perfecte optie! Onze borrelboxen kunnen in heel Nederland bezorgd worden. Je kunt kiezen uit verschillende borrelboxen, zoals een gekoelde, veganistische of vegetarische borrelbox. We hebben ook een biologische borrelbox en een zwangerschapsborrelbox in ons assortiment.

Borrelboxen versturen naar je medewerkers of klanten!

Een borrelbox versturen is een heerlijk en gezond geschenk waar iedereen van kan genieten. Onze borrelboxen zijn perfect voor bedrijfsevenementen of als geschenk voor je werknemers of cliënten. We kunnen de borrelboxen aanpassen met je bedrijfsidentiteit en logo.

Borrelbox versturen als beterschapsgeschenk

Een borrelbox van Food and Wood versturen is de perfecte manier om iemand te laten zien dat je aan hem of haar denkt. Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, gezonde snacks die iedereen zich beter zal laten voelen. We kunnen de borrelbox rechtstreeks aan hun deur leveren, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de deur uit om het te halen. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte borrelbox!

Ken je iemand die in verwachting is?

Een borrelbox versturen van Food and Wood is het perfecte geschenk voor een kersverse moeder of vader in spe. Onze zwangerschaps borrelboxen zijn gevuld met gezonde hapjes en drankjes die veilig zijn voor moeder en baby. We kunnen de borrelbox aanpassen met je bedrijf.

Borrelbox versturen voor vaderdag en moederdag

Een borrelbox van Food and Wood is het perfecte cadeau voor Vaderdag of Moederdag. Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, gezonde snacks waar iedereen blij van wordt. We kunnen de borrelbox rechtstreeks aan aan je moeder of vader versturen, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze de deur uit moeten om het te krijgen.

Neem contact met ons op! We helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte borrelbox!