Borrelbox bestellen in Zwolle

De borrelboxen die wij bezorgen in Zwolle zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten en delicatessen zoals kaasjes,Italiaanse charcuterie, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en gemakkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Zwolle op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten in Zwolle, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Zwolle

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan producten om aan je familie en vrienden te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Uiteraard ook zeer passend om als aardigheid te doneren of te gebruiken voor feestjes

Welk moment kies jij voor een borrel in Zwolle?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een fijne borrelplankje? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een ultiem weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelbox kopen in Zwolle

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan gemakkelijk in onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een verse box vol hartige (en zoete) hapjes. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.