Borrelbox bestellen in Zutphen

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten enluxe hapjes zoals ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Zutphen op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij andere aanbieders niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan hapjes om aan je familie en vrienden te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wanneer ga jij borrelen in Zutphen?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een verrassende borrelplankje? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox kopen in Zutphen

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Dat kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een verse box vol hartige (en zoete) hapjes. Tip: geef een complete borrelbox cadeau aan iemand die het verdient! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.