Borrelbox bestellen in Zoetermeer

De borrelboxen die wij bezorgen in Zoetermeer zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals speciale kaassoorten,Italiaanse charcuterie, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, notenmix, crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Zoetermeer op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op maaltijdbezorging of catering zit te wachten in Zoetermeer, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan producten om voor je gasten te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als geschenk te doneren of te gebruiken voor feestjes

Wanneer ga jij borrelen in Zoetermeer?

Start jij jouw weekend met een fijne borrelplank? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox kopen in Zoetermeer

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online en geniet thuis van een complete borrelbox. Ook leuk om cadeau te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.