Borrelbox bestellen in Zeist

De borrelboxen die wij bezorgen in Zeist zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren en delicatessen zoals ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Zeist op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en dikwijls bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, kaas en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op maaltijdbezorging of catering zit te wachten in Zeist, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wanneer is het voor jou borreltijd in Zeist?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplankje? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een ultiem weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox kopen in Zeist

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Dat kan gewoon online via de webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een complete borrelplank. Ook uitermate geschikt om als cadeau te geven! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.