Borrelbox bestellen in Zaanstad

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse producten en delicatessen zoals speciale kaassoorten,premium vleeswaren, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Zaanstad op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten in Zaanstad, bieden onze gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Zaanstad.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het ontvangen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Zaanstad

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer geschikt om als verjaardagscadeau te geven of te gebruiken voor feestjes

Welk moment kies jij voor een borrel in Zaanstad?

Start jij jouw weekend met een fijne borrelplankje? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

Borrelbox bestellen in Zaanstad

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel direct online en geniet in eigen huis van je Food and Wood box. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.