Borrelbox bestellen in Westland

De borrelboxen die wij aanleveren in Westland zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals speciale kaassoorten,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, overheerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Westland op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het ontvangen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Westland

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan producten om aan je genodigden te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer passend voor feestjes.

Is het al borreltijd in Westland?

Begin jij het weekend graag met een verrassende borrelplateau? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Westland, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelplank voor thuis bestellen in Westland

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Dat kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online en geniet thuis van een complete Food and Wood borrelbox. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.