Borrelbox bestellen in Vlaardingen

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten enluxe hapjes zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, lekkere olijven, notenmix, crackers, brood, heerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Vlaardingen op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Is het al borreltijd in Vlaardingen?

Start jij jouw weekend met een unieke borrelplank? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Vlaardingen, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Vindt jouw ontspanningsmoment met borrelplank later in het weekend plaats? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelbox voor thuis bestellen in Vlaardingen

Wil jij graag zo’n heerlijke borrelbox bestellen vol koude en warm te bereiden hapjes? Plaats dan je bestelling in de webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Order direct online en geniet in eigen huis van je borrelpakket. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.