Borrelbox bestellen in Venlo

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals speciale kaassoorten, luxe vleeswaren, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, noten, crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Venlo op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende snackboxen niet, zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor thuis uitkomst. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Venlo.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan hapjes om voor je gasten te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als cadeau te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw borrelmoment in Venlo?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een fijne borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een ultiem weekend zonder nog borrelhapjes bij de supermarkt te hoeven kopen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Je kunt al onze borrelboxen met versproducten tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox voor thuis bestellen in Venlo

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan gewoon online via de webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een fijne borrelbox vol lekkers. Tip: geef een complete borrelbox cadeau aan iemand die het verdient! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.