Borrelbox bestellen in Veenendaal

De borrelboxen die wij leveren in Veenendaal zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten en delicatessen zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, lekkere olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Veenendaal op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, verse kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Uiteraard ook zeer handig om als verjaardagscadeau te geven of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw genietmoment in Veenendaal?

Start jij jouw weekend met een heerlijke borrelplankje? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

Borrelbox thuis bezorgd in Veenendaal

Wil jij graag zo’n complete borrelbox bestellen vol overheerlijke borrelhapjes? Plaats dan je bestelling in de webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel meteen online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelplank. Tip: geef een complete borrelbox cadeau aan iemand die het verdient! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.