Borrelbox bestellen in Utrecht

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse producten enluxe borrelhapjes zoals kaasjes, luxe vleeswaren, fruit en vruchten, healthy snacks, lekkere olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Utrecht op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Utrecht.. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de borrelplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het ontvangen serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Utrecht? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wanneer is het voor jou borreltijd in Utrecht?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een heerlijke borrelplank? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Utrecht, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Je kunt al onze boxenmet verse hapjes tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelbox voor thuis bestellen in Utrecht

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een borrelbox vol variatie. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.