Borrelbox bestellen in Tilburg

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals kaasjes,Italiaanse charcuterie, seizoensfruit, healthy snacks, lekkere olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Tilburg op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Tilburg.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Tilburg

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan producten om aan je familie en vrienden te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wat is jouw genietmoment in Tilburg?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplankje? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Tilburg, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Vindt jouw genietmoment later in het weekend plaats? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox kopen in Tilburg

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel jouw borrelbox naar wens en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een complete borrelplank. Ook leuk om weg te geven! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.