Winkelmand

Borrelbox bestellen in Terneuzen

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse etenswaren en delicatessen zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, fruit van het seizoen, healthy snacks, lekkere olijven, noten, crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en gemakkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Terneuzen op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende snackboxen niet, zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, speciale kaassoorten en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onze gekoelde borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Terneuzen.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan producten om aan je gasten te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Is het al borreltijd in Terneuzen?

Start jij jouw weekend met een overheerlijke borrelplateau? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelbox kopen in Terneuzen

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van de lekkerste hapjes, kazen, vleeswaren, dips, noten, olijven en heel veel meer!. Ook heel leuk om als cadeau te geven! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.