Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelbox bestellen in Spijkenisse

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals speciale kaassoorten,premium vleeswaren, vers fruit, healthy snacks, de lekkerste olijven, notenmix, crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Spijkenisse op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, kaas en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Spijkenisse

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Uiteraard ook zeer passend om als verjaardagscadeau te doneren of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw borrelmoment in Spijkenisse?

Start jij jouw weekend met een heerlijke borrelplateau? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Spijkenisse, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Vindt jouw borrelfeestje later in het weekend plaats? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox kopen in Spijkenisse

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan gewoon online via de webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online en geniet in eigen huis van je Food and Wood box. Ook leuk om aan een ander te geven als verrassing! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.