Borrelbox bestellen in Schiedam

De borrelboxen die wij leveren in Schiedam zijn gevuld met smaakvolle, verse producten enspeciale hapjes zoals kaasjes,Italiaanse charcuterie, fruit en vruchten, healthy snacks, smaakvolle olijven, luxe nootvarianten, hartigheden en crackers, brood, overheerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Schiedam op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij andere aanbieders niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Schiedam.. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan producten om aan je familie en vrienden te presenteren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer geschikt om als geschenk te geven of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw genietmoment in Schiedam?

Begin jij het weekend graag met een fijne borrelplank? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

Borrelbox bestellen in Schiedam

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Plaats dan je bestelling in de webshop. Bekijk hierboven onze assortiment en kies de box die jou het lekkerst lijkt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een fijne borrelbox vol lekkers. Ook uitermate geschikt om als cadeau te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.