Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelbox bestellen in ‘s Hertogenbosch

De borrelboxen die wij leveren in ‘s Hertogenbosch zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals ambachtelijke kazen,Italiaanse charcuterie, vers fruit, healthy snacks, lekkere olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in ‘s Hertogenbosch op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en dikwijls bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de plank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Uiteraard ook zeer passend om als cadeau te doneren of te gebruiken voor feestjes

Is het al borreltijd in ‘s Hertogenbosch?

Begin jij het weekend graag met een verrassende borrelplateau? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Je kunt al onze boxenmet verse hapjes tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox voor thuis bestellen in ‘s Hertogenbosch

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online en geniet in eigen huis van je borrelpakket. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.