Borrelbox bestellen in Roosendaal

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse etenswaren en delicatessen zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, vers fruit, healthy snacks, lekkere olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Roosendaal op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op maaltijdbezorging of catering zit te wachten in Roosendaal, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom verzenden we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Roosendaal? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als geschenk te geven of te gebruiken voor feestjes

Wanneer is het voor jou borreltijd in Roosendaal?

Start jij jouw weekend met een verrassende borrelplank? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Roosendaal, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

Borrelbox thuis bezorgd in Roosendaal

Wil jij graag zo’n heerlijke borrelbox bestellen vol koude en warm te bereiden hapjes? Plaats dan je bestelling in de webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een complete borrelbox vol hapjes. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per postbezorger! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.