Borrelbox bestellen in Roermond

De borrelboxen die wij leveren in Roermond zijn gevuld met smaakvolle, verse producten en delicatessen zoals speciale kaassoorten,premium vleeswaren, fruit van het seizoen, healthy snacks, lekkere olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Roermond op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, kaas en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op maaltijdbezorging of catering zit te wachten in Roermond, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Roermond.. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Roermond

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan producten om voor je gasten te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wat is jouw borrelmoment in Roermond?

Start jij jouw weekend met een unieke borrelplateau? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelplank voor thuis bestellen in Roermond

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Plaats dan je bestelling in de webshop. Bekijk hierboven onze foodboxen en kies de box die jou het meest aanspreekt. Bestel direct online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelplank. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per postbezorger! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.