Borrelbox bestellen in Purmerend

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, fruit van het seizoen, healthy snacks, de lekkerste olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, overheerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Purmerend op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op bezorging of catering zit te wachten in Purmerend, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Purmerend

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan luxe hapjes om voor je gasten te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Natuurlijk ook zeer geschikt om als kado te schenken of te gebruiken voor feestjes

Is het al borreltijd in Purmerend?

Begin jij het weekend graag met een unieke borrelplankje? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

Borrelbox bestellen in Purmerend

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Bestellen kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online en geniet in eigen huis van je Food and Wood borrelplank. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per postbezorger! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.