Borrelbox bestellen in Oss

De borrelboxen die wij leveren in Oss zijn gevuld met smaakvolle, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, seizoensfruit, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, overheerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Oss op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij andere aanbieders niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als cadeau te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw genietmoment in Oss?

Start jij jouw weekend met een overheerlijke borrelplateau? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox kopen in Oss

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van de lekkerste hapjes, kazen, vleeswaren, dips, noten, olijven en heel veel meer!. Tip: ook leuk om aan een ander te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.