Borrelbox bestellen in Nijmegen

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse etenswaren enspeciale hapjes zoals kaasjes, luxe vleeswaren, fruit en vruchten, healthy snacks, smaakvolle olijven, luxe nootvarianten, crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Nijmegen op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende snackboxen niet, zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Nijmegen.. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Nijmegen? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Wat is jouw genietmoment in Nijmegen?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplank? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Nijmegen, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze boxenmet verse borrelhapjes tot 4 dagen na de verzending in de koelkast bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox voor thuis bestellen in Nijmegen

Wil jij graag zo’n complete borrelbox bestellen vol smaakvolle hapjes? Dat kan via onze webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een complete borrelplank. Ook leuk om aan een ander te geven als verrassing! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.