Winkelmand

Borrelbox bestellen in Nieuwegein

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse etenswaren enluxe hapjes zoals speciale kaassoorten,ambachtelijke vleessoorten, fruit van het seizoen, healthy snacks, lekkere olijven, luxe nootvarianten, crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Nieuwegein op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, verse kazen en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Nieuwegein.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het ontvangen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Nieuwegein

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Uiteraard ook zeer geschikt om als cadeau te doneren of te gebruiken voor feestjes

Welk moment kies jij voor een borrel in Nieuwegein?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplankje? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Nieuwegein, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelbox kopen in Nieuwegein

Wil jij graag zo’n complete borrelbox bestellen vol variatie? Plaats dan je bestelling in de webshop. Bekijk hierboven onze borrelboxen en kies de box die jou het meest aanspreekt. Order direct online en geniet in eigen huis van je Food and Wood borrelplank. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.