Borrelbox bestellen in Leeuwarden

De borrelboxen die wij bezorgen in Leeuwarden zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren enspeciale hapjes zoals kaasjes,Italiaanse charcuterie, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Leeuwarden op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Leeuwarden.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Leeuwarden?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een heerlijke borrelplankje? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox voor thuis bestellen in Leeuwarden

Wil jij graag zo’n heerlijke borrelbox bestellen vol diverse borrelhapjes? Dat kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Order direct online en geniet in eigen huis van je borrelplank. Ook leuk om als cadeau te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.