Borrelbox bestellen in Katwijk

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, smaakvolle olijven, noten, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Katwijk op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Katwijk

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan producten om aan je genodigden te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wanneer ga jij borrelen in Katwijk?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een overheerlijke borrelplank? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Katwijk, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

Borrelbox thuis bezorgd in Katwijk

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan gemakkelijk in onze webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online en geniet in eigen huis van je borrelpakket. Tip: ook leuk om aan een ander te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.