Borrelbox bestellen in Hoorn

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse ingrediënten en delicatessen zoals ambachtelijke kazen,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, healthy snacks, lekkere olijven, notenmix, crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en gemakkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Hoorn op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en dikwijls bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, ambachtelijke kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Hoorn.. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Hoorn

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wat is jouw genietmoment in Hoorn?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplank? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelbox kopen in Hoorn

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Plaats dan je bestelling in de webshop. Bekijk hierboven onze foodboxen en kies de box met hapjes waar jij het meeste zin in hebt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een complete borrelplank. Ook leuk om als cadeau te geven! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.