Winkelmand

Borrelbox bestellen in Hoogeveen

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten enspeciale hapjes zoals ambachtelijke kazen,premium vleeswaren, vers fruit, healthy snacks, lekkere olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Hoogeveen op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op maaltijdbezorging of catering zit te wachten in Hoogeveen, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Hoogeveen.. Als je het pakket ontvangt pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer passend om als geschenk te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw genietmoment in Hoogeveen?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een unieke borrelplank? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Vindt jouw genietmoment later in het weekend plaats? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox voor thuis bestellen in Hoogeveen

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Bestellen kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze assortiment en kies de box die jou het lekkerst lijkt. Order direct online en geniet in eigen huis van je borrelbox. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.