Borrelbox bestellen in Hilversum

De borrelboxen die wij bezorgen in Hilversum zijn gevuld met smaakvolle, verse producten enspeciale hapjes zoals kaasjes,premium vleeswaren, seizoensfruit, healthy snacks, lekkere olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Hilversum op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onze gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Hilversum? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Hilversum?

Start jij jouw weekend met een overheerlijke borrelplank? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

borrelbox kopen in Hilversum

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze foodboxen en kies de box met hapjes waar jij het meeste zin in hebt. Bestel meteen online en geniet thuis van een complete Food and Wood borrelbox. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.