Borrelbox bestellen in Hengelo

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse etenswaren enspeciale hapjes zoals speciale kaassoorten, luxe vleeswaren, vers fruit, healthy snacks, de lekkerste olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en gemakkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Hengelo op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Hengelo.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de plank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het krijgen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Hengelo

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Uiteraard ook zeer handig om als aardigheid te geven of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw borrelmoment in Hengelo?

Begin jij het weekend graag met een fijne borrelplateau? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Vindt jouw ontspanningsmoment met borrelplank later in het weekeinde plaats? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox kopen in Hengelo

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel nu online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelplank. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per post! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.