Borrelbox bestellen in Heerlen

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten en delicatessen zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, healthy snacks, smaakvolle olijven, luxe nootvarianten, crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en eenvoudig online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Heerlen op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je besteld bij ons en dikwijls bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, ambachtelijke kazen en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op bezorging of catering zit te wachten in Heerlen, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit verse producten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Wat is jouw genietmoment in Heerlen?

Begin jij het weekend graag met een unieke borrelplankje? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Heerlen, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Vindt jouw ontspanningsmoment met borrelplank later in het weekeinde plaats? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelplank voor thuis bestellen in Heerlen

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Plaats dan je bestelling in de webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online en geniet thuis van een complete borrelplank. Tip: ook leuk om aan een ander cadeau te doen! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.