Winkelmand

Borrelbox bestellen in Haarlemmermeer

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten enluxe borrelhapjes zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, healthy snacks, de lekkerste olijven, speciale noten en zaden, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en gemakkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Haarlemmermeer op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Haarlemmermeer.. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de plank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan hapjes om aan je gasten te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer geschikt om als geschenk te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wat is jouw borrelmoment in Haarlemmermeer?

Begin jij het weekend graag met een fijne borrelplateau? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Ga jij op een later moment in de week borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er trek in hebt! Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

Borrelbox bestellen in Haarlemmermeer

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan gewoon online via de webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel onmiddellijk online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelplank. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per postbezorger! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.