Borrelbox bestellen in Haarlem

Onze borrelboxen zijn gevuld met heerlijke, verse producten enspeciale hapjes zoals kaasjes,Italiaanse charcuterie, vers fruit, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Haarlem op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op maaltijdbezorging of catering zit te wachten in Haarlem, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor thuis uitkomst. Onze selectie borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Haarlem.. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Haarlem? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wat is jouw borrelmoment in Haarlem?

Start jij jouw weekend met een verrassende borrelplateau? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond bezorgen en jij bent helemaal klaar voor een ultiem weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Is jouw borrelmoment pas later in je weekend gepland? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend bereiden en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelbox kopen in Haarlem

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Bestellen kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online en geniet thuis van een complete borrelplank. Ook leuk om cadeau te geven! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.