Borrelbox bestellen in Groningen

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse producten en delicatessen zoals kaasjes,ambachtelijke vleessoorten, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend in huis te hebben en eenvoudig via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Groningen op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Groningen

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan hapjes om aan je familie en vrienden te presenteren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer handig om als kado te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Groningen?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een overheerlijke borrelplankje? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Groningen, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Vindt jouw genietmoment later in het weekend plaats? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt. Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox kopen in Groningen

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Dat kan gewoon online via de webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een fijne borrelbox vol lekkers. Ook ideaal om als cadeau te geven! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.