Borrelbox bestellen in Gouda

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse producten enluxe borrelhapjes zoals speciale kaassoorten,ambachtelijke vleessoorten, seizoensfruit, healthy snacks, de lekkerste olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en makkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Gouda op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, ambachtelijke kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan producten om aan je genodigden te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer passend voor feestjes.

Wat is jouw borrelmoment in Gouda?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een verrassende borrelplank? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Gouda, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelplank voor thuis bestellen in Gouda

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan gewoon online via de webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel direct online en geniet thuis van een complete Food and Wood borrelbox. Tip: geef een complete borrelbox cadeau aan iemand die het verdient! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.