Borrelbox bestellen in Emmen

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enluxe hapjes zoals speciale kaassoorten, luxe vleeswaren, fruit van het seizoen, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, noten, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Emmen op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je besteld bij ons en regelmatig bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, ambachtelijke kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je niet direct op bezorging of catering zit te wachten in Emmen, bieden onze gekoelde borrelboxenvoor bij jou thuis soelaas. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Emmen.. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Emmen

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan luxe hapjes om aan je familie en vrienden te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wanneer ga jij borrelen in Emmen?

Begin jij het weekend graag met een verrassende borrelplankje? Laat je borrelbox donderdagavond bezorgen en start onbezorgd je weekend op vrijdag met een ultiem ontspannen gevoel én een heerlijke borrelplank!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox kopen in Emmen

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan via onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Order direct online en geniet in eigen huis van je Food and Wood borrelplank. Ook leuk om aan een ander te geven als cadeau! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.