Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelbox bestellen in Ede

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, fruit en vruchten, healthy snacks, lekkere olijven, noten, crackers, brood, heerlijke dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend in huis te hebben en gemakkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Ede op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Ede.. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan producten om aan je familie en vrienden te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Ede?

Begin jij het weekend graag met een heerlijke borrelplateau? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Je kunt al onze boxenmet verse ingrediënten tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox voor thuis bestellen in Ede

Wil jij graag zo’n complete borrelbox bestellen vol heerlijke hapjes? Dat kan gemakkelijk in onze webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel meteen online en geniet thuis van een complete Food and Wood borrelbox. Tip: ook leuk om aan een ander cadeau te doen! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.