Borrelbox bestellen in Dordrecht

De borrelboxen die wij aanleveren in Dordrecht zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren en delicatessen zoals ambachtelijke kazen,premium vleeswaren, seizoensfruit, healthy snacks, smaakvolle olijven, notenmix, crackers, brood, frisse dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekend te kunnen serveren en eenvoudig via de website te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Dordrecht op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele verschillende snackboxen niet, zijn verse producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, ambachtelijke kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en wanneer je zelf wilt bepalen wanneer jij je borrelplank serveert, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Dordrecht.. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan hapjes om voor je gasten te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Wat is jouw borrelmoment in Dordrecht?

Begin jij het weekend graag met een overheerlijke borrelplateau? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een relaxed weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Vindt jouw borrelmoment later in het weekeinde plaats? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelplank voor thuis bestellen in Dordrecht

Wil jij graag zo’n heerlijke borrelbox bestellen vol overheerlijke borrelhapjes? Plaats dan je bestelling in de webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel jouw borrelbox naar wens en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een complete borrelplank. Ook uitermate geschikt om als cadeau te geven! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.