Borrelbox bestellen in Deventer

De borrelboxen die wij leveren in Deventer zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren enluxe hapjes zoals speciale kaassoorten, luxe vleeswaren, fruit en vruchten, healthy snacks, de lekkerste olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige collectie boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en eenvoudig online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Deventer op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en regelmatig bij andere opties niet zijn verse producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, kaas en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op bezorging of catering zit te wachten in Deventer, bieden onzespeciaal gekoelde borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Deventer.. Bij het ontvangen van de borrelbox zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse producten voor op de borrelplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van de heerlijkste borrelplank in Deventer

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij nou ook trek gekregen en wil je ook thuis genieten van een complete en luxe borrelbox? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Wat is jouw borrelmoment in Deventer?

Start jij jouw weekend met een unieke borrelplankje? Laat op donderdagavond een borrelbox thuis bezorgen en je bent direct vrijdagmiddag klaar om met een borrel het weekend in te gaan!

Vindt jouw borrelmoment later in het weekend plaats? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelplank voor thuis bestellen in Deventer

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Bestellen kan via onze webshop. Ga naar ons assortiment borrelboxen en kies voor de box die jou het meest aanspreekt. Bestel onmiddellijk online en geniet thuis van een complete borrelplank. Tip: geef een complete borrelbox cadeau aan iemand die net zo van borrelen houdt als jij! Te bestellen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,00.