Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelbox bestellen in Deventer

Onze premium borrelboxen zitten vol met luxe, verse ingrediënten enspeciale hapjes zoals kaasjes, luxe vleeswaren, vers fruit, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, luxe nootvarianten, crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en gemakkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Deventer op het moment dat jij kiest geleverd

Verse en lokale producten

Wat je besteld bij ons en dikwijls bij andere opties niet zijn verse, lokale producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, verse kazen en delicatessen. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inschakelen, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met onze bezorgdienst bij jou thuis in Deventer.. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Deventer

Wij willen dat iedereen thuis kan genieten van een complete borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct van alles wat om op de plank te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Natuurlijk ook zeer geschikt om als cadeau te doneren of te gebruiken voor feestjes

Welk moment kies jij voor een borrel in Deventer?

Begin jij het weekend graag met een fijne borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond aanleveren en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen weekend zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven halen.

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Je kunt al onze borrelboxen met verse hapjes tot 4 dagen na de verzending gekoeld bewaren. Dat betekent dat je de borrelbox op ieder moment in het weekend kunt bereiden. Precies wanneer jij er zin in hebt.Niet wachten op Thuisbezorgd, want je hebt alles al in huis en kiest zelf je borrelmoment.

borrelbox voor thuis bestellen in Deventer

Wil jij graag zo’n heerlijke borrelbox bestellen vol koude en warm te bereiden hapjes? Dat kan gewoon online via de webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel nu online en geniet in eigen tuin of huis van een complete borrelbox. Tip: ook leuk om aan een ander te geven! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.