Borrelbox bestellen in Den Helder

Onze borrelboxen zijn afgeladen met heerlijke, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals ambachtelijke kazen,premium vleeswaren, seizoensfruit, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, luxe nootvarianten, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Den Helder op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je besteld bij ons en vaak bij andere opties niet zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, kaas en delicatessen. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzemet speciale koeltechniek verzonden borrelboxenvoor thuis uitkomst. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Den Helder.. Bij het ontvangen van de borrelbox pak je het pakket direct uit en zorg je dat alle verse producten direct in de koelkast worden geplaatst.. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit maakt onze borrelboxen veelzijdig, vullend en uniek zijn. Je hebt direct een grote hoeveelheid aan producten om aan je genodigden te serveren en dit komt allemaal uit éénborrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Koop dan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Uiteraard ook zeer passend om als aardigheid te schenken of te gebruiken voor feestjes

Wanneer plan jij jouw borrelmoment in Den Helder?

Start jij jouw weekend met een unieke borrelplankje? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Den Helder, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Vindt jouw ontspanningsmoment met borrelplank later in het weekend plaats? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Niks niet wachten op de bezorger tot je lekker kunt borrelen, want je hebt alle benodigdheden al mooi in huis.

borrelbox kopen in Den Helder

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan gewoon online via de webshop. Bekijk alle foodboxen hierboven en bestel de box vol borrelhapjes waar jij nu het meest zin in hebt. Bestel nu online en geniet thuis van een complete borrelplank. Ook perfect om als cadeau te geven! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.