Borrelbox bestellen in Den Haag

De borrelboxen die wij bezorgen in Den Haag zijn gevuld met smaakvolle, verse producten enspeciale hapjes zoals ambachtelijke kazen,premium vleeswaren, fruit en vruchten, gezonde snackgroenten, lekkere olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, heerlijke dips en natuurlijk veel meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekend te kunnen serveren en makkelijk via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Den Haag op het moment dat jij kiest geleverd

Luxe en verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, ambachtelijke kazen en olijven. Een verse borrelplank is het lekkerst en Wanneer je niet direct een cateringbedrijf wilt inzetten, bieden onzespeciaal gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Het gehele assortiment aan borrelboxen bestaan uit verse producten en met deze reden verzenden we onze boxen speciaal gekoeld met de koerier bij jou thuis in Den Haag.. Bij ontvangst zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de hapjesplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen ideaal tot 4 dagen na de verzending nog serveren.

Thuis genieten

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote assortiment aan producten om aan je genodigden te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook met gemak in je eigen huis genieten van een complete luxe borrelbox? Besteldan direct jouw favoriete borrelbox in onze shop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Welk moment kies jij voor een borrel in Den Haag?

Trap jij graag het weekend op vrijdagavond af met een unieke borrelplank? Je kunt op donderdagavond jouw borrelbox laten bezorgen in Den Haag, zodat je direct vrijdagmiddag kunt borrelen met een fijne borrelplank. Dat is nog eens ontspannen je weekend beginnen!

Vindt jouw borrelmoment later in het weekeinde plaats? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend klaarmaken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

Borrelbox bestellen in Den Haag

Heb jij nu al trek gekregen in zo\’n complete borrelbox vol smaakvolle borrelhapjes (warm én koud)? Bestel dan direct online! Dat kan gewoon online via de webshop. Ontdek al onze borrelboxen en kies jouw favoriet! Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een verse box vol hartige (en zoete) hapjes. Ook leuk om aan een ander te geven als verrassing! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.