Borrelbox bestellen in Delft

De borrelboxen die wij bezorgen in Delft zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren enluxe borrelhapjes zoals kaasjes,Italiaanse charcuterie, vers fruit, gezonde snackgroenten, de lekkerste olijven, notenmix, hartigheden en crackers, brood, frisse dips en meer! Bekijk hier ons huidige assortiment boxen vol verse producten. Perfect om vlak voor het weekeinde in huis te hebben en gemakkelijk online te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Delft op het moment dat jij kiest geleverd

Verse producten

Wat je bij ons wel vindt en in vele andere snackboxen niet, zijn verse luxe producten. Van vers seizoensfruit en vruchten tot premium charcuterie, speciale kaassoorten en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op bezorging of catering zit te wachten in Delft, bieden onze gekoelde borrelboxenvoor thuis uitkomst. Al onze borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom versturen we onze boxen gekoeld aan huis. Als je het pakket ontvangt zorg je dat je de producten direct uitpakten zet je de verse ingrediënten voor op de borrelplank snel in de koelkast. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Thuis genieten

Bij foodandwood.nl willen we graag dat iedereen in Nederland eenvoudig een heerlijke borrelplank op tafel kan zetten. Daarom bevatten onze boxen zowel koude hapjes als warme hapjes die je zelf nog even in de oven moet doen. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan producten om aan je familie en vrienden te serveren en dat allemaal uit één borrelbox. Heb jij ook zin gekregen in onze borrelboxen en wil jij dit graag ook ervaren? Bestel dan direct jouw lievelings box in onze webshop. Ook zeer geschikt voor feestjes.

Welk moment kies jij voor een borrel in Delft?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een fijne borrelplank? Laat dan jouw borrelbox op donderdagavond brengen en jij bent helemaal klaar voor een ontspannen weekeinde zonder nog borrelhapjes bij de winkel te hoeven kopen.

Staat jouw borrelmoment later dan vrijdag op de planning? Alle versproducten in onze borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren en te nuttigen. Of het nou vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagavond is, jij kunt altijd de borrelbox erbij pakken wanneer het jou uitkomt.Wachten op de bezorger is verleden tijd, want jij hebt alles voor de borrel al mooi in huis ;).

Borrelbox bestellen in Delft

Kan jij niet wachten om zo\’n fantastische borrelbox voor thuis te bestellen? Doe het dan direct! Dat kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze foodboxen en kies de box die jou het meest aanspreekt. Bestel jouw borrelbox naar keuze en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een zeer gevarieerde borrelplank. Tip: geef een complete borrelbox cadeau aan iemand die het verdient! Wij bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en bij een bestelling vanaf €50,00 is de verzending gratis.