Borrelbox bestellen in Breda

De borrelboxen die wij leveren in Breda zijn gevuld met smaakvolle, verse etenswaren en delicatessen zoals ambachtelijke kazen,Italiaanse charcuterie, fruit en vruchten, healthy snacks, smaakvolle olijven, speciale noten en zaden, hartigheden en crackers, brood, smaakvolle dips en meer! Bekijk hier ons huidige keuze boxen vol verse producten. Ideaal om vlak voor het weekeinde te kunnen serveren en eenvoudig via foodandwood.nl te bestellen! Jouw borrelbox wordt in Breda op het moment dat jij kiest geleverd

De meest verse producten

Wat je bij ons wel ziet en bij verschillende aanbieders niet zijn verse luxe producten. Van vers fruit en groenten tot lekkere vleeswaren, verse kazen en olijven. Met verse ingrediënten serveer jij de lekkerste borrelplanken wanneer je niet direct op Thuisbezorgd of catering zit te wachten in Breda, bieden onze gekoelde borrelpakkettenvoor bij jou thuis soelaas. Onze selectie borrelboxen bestaan uit de meest verse producten en ingrediënten en daarom sturen we onze boxen gekoeld aan huis. Bij ontvangst pak je het pakket direct uit en zet je de verse producten voor op de hapjesplank snel in de koeling. Zo kun je al onze borrelboxen jouw borrelplank nog tot 4 dagen na het aannemen serveren.

Lekker thuis genieten van delekkerste borrelplank in Breda

Het is ons doel dat iedereen in Nederland eenvoudig kan genieten van luxe borrelbox. Onze boxen bevatten daarom vaak een mix van warme en koude hapjes, waarbij je zelf een klein beetje voorbereiding hebt om het op tafel te zetten. Dit zorgt ervoor dat onze borrelboxen luxe, smaakvol en uniek zijn. Je hebt direct een grote veelzijdigheid aan producten om aan je gasten te presenteren en dat allemaal uit één borrelbox. Wil jij ook graag de foodandwood.nl ervaring meemaken en een borrelbox kopen in Breda? Bestel dan direct jouw favoriete box in onze webshop. Ook zeer gaaf voor feestjes.

Is het al borreltijd in Breda?

Trap jij graag het weekeinde op vrijdagavond af met een verrassende borrelplateau? We bezorgen jouw borrelbox graag op donderdagavond in Breda, zodat jij direct vrijdag klaar bent om heerlijk borrelend het weekend in te kunnen gaan! Is dat even relaxed je weekend beginnen.

Ga jij pas later in het weekend lekker borrelen? Alle borrelboxen zijn tot 4 dagen na de verzending gekoeld te bewaren. Zo kun je jouw borrelbox op ieder moment van het weekend maken en ervan genieten wanneer jij er zin in hebt! Je hoeft niet te wachten op een bezorger, want jij hebt alles al lekker op tijd in huis ;).

borrelbox voor thuis bestellen in Breda

Wil jij direct zo\’n complete borrelbox bestellen om samen met vrienden of familie van te genieten? Dat kan via onze webshop. Bekijk hierboven onze assortiment en kies de box die jou het lekkerst lijkt. Bestel direct online je favoriet en geniet dit weekend nog van een complete borrelbox vol hapjes. Ook leuk: geef een borrelbox cadeau per postbezorger! Gratis verzending in heel Nederland bij een bestelling boven de €50,00.